Κατεψυγμένες

Οι κατεψυγμένες λιχουδιές είναι εξαιρετική επιλογή για συμπλήρωμα στην διατροφή του σκύλου σας. Είναι ιδανικές για ενασχόληση και επιβράβευση και προσφέρουν την δυνατότητα στον σκύλο σας να μασήσει αληθινό ωμό κόκκαλο και χόνδρο απαλλαγμένα από συντηρητικά και πρόσθετα. Παράλληλα είναι σημαντικό για ένα σκύλο που τρέφεται με B.A.R.F. (Βιολογικά κατάλληλη ωμή τροφή) να εντάσσονται στην διατροφή του μασσώμενες λιχουδιές καθώς προσφέρουν ηρεμιστική δράση και βοηθούν στην συμπεριφορά του σκύλου όπως ακριβώς θα συνέβαινε & στην φύση. Και το πιο σημαντικό, η επαφή της λιχουδιάς με τα δόντια και τα ούλα βοηθάει στην απομάκρυνση τροφής ή πλάκας που μπορεί να έχει συσσωρευτεί από επεξεργασμένες τροφές.

Η βοδινή τραχεία πλούσια σε πρωτεΐνη ως χόνδρος έχει μεγαλύτερο ποσοστό χονδροϊτίνης και γλυκοζαμίνης βοηθώντας έτσι τις αρθρώσεις του σκύλου. Το ίδιο και η χοιρινή ουρά η οποία είναι χόνδρος & η οποία περιέχει περισσότερο λίπος και μπορεί να βοηθήσει στις περιπτώσεις σκύλων που έχουν πρόβλημα με χαμηλό βάρος και ειδικά την χειμερινή περίοδο. Ο λαιμός του κοτόπουλου έχει απαραίτητα αμινοξέα και λιπαρά οξέα και το φρέσκο κόκκαλο κοτόπουλου είναι πλούσιο σε ασβέστιο

Να παρακολουθείτε τον σκύλο σας κατά το μάσημα της λιχουδιάς και να τις δίνετε αφού τις έχετε αποψύξει.

Όπως όλα τα προϊόντα της Nature’s Food οι κατεψυγμένες λιχουδιές δεν έχουν συντηρητικά, πρόσθετα, τεχνητά χρώματα ή αρώματα, σιτηρά.


Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.